takde apa.

Assalamualaikum.


saya update blog..

tapi takde yang menarik hati pun..

tapi saya nak update jugak..

pasal apa?

pasal ini blog saya..KAHKAHKAHKAHAKAH uhukksss!


kenapa posing macam ni? tak menarik pun.
posing depan kereta orang pulak kan..lagi tak menarik puunn..
pakai kasut semacam itu..tak menarik puunnnn...
baiklah...sebenarnya pakai kasut tu untuk mengurangkan rasa bersalah sebab beli tak pakai2.
pun tetap tak menarik puuunnn T____________T


nampak tak kat belakang tu hujan sangat lebat sampai semua nampak putih2 saja?
ada angin kuat jugak.tak paham lah kenapa ambil gambar macam ni?


sebab hujan sangat kencang(T__T),jadi masuk ke dalam landmark dan beli aiskrim.
indah kan makan aiskrim sewaktu hujan?


saja nak cakap saya suka betul aiskrim coklat dari daily fresh.rasa coklat dia sedap !


tak berseri lah entry kalau tak ada muka dia ini.
kasi can lah uolsss...



nampak tak entry ni langsung tak ada isi penting? isi tak penting tak ada juga.

baibai saja lah.



like fanpage saya di:


klik iklan nuffnang saya.
tq.



10 comments:

Lyaa Suriany said...

Pinjam kasut pelisss.

Hehe

Blog kite. Suka ht la update ape. Xsuka jgn baca ye dak .

RoseBerry said...

ahaa sy suka je baca. gaya penulisan santai. tu yang best hahaha :D

Fha Hzh said...

hahaha. sempat lagi amek gmbr tgah lane. anyway eskrem tuh mmg sedap. harga pun sedappp.. hehehe

CikPuan FiDa said...

zoey gbr yg nampak putih hujan kat blkg tu seolah mcm meyerah diri jer dok tgh laluan hew hew hew.. btw awk mmg comey la. oitt hujan pon makan ice lagi kaa... hehehe (myelerakan)

Nazriza Suratman said...

ala siti, tak menarik pun takpe..akak tetap baca

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

blog yg menarik.. lantak la best ke x.. blog kita kn.. hahaha.. nice :)

BUNDA a.k.a KN said...

Assalam,

bunda singgah ...

Diyana Hani said...

akak sentiasa omeeyy..tak lengkap entry kalo tak ada gmbo akak..ahakksss,,,

nuranne (formerly simplyseoul) said...

Scroll page ni malam2 terus lapar.

Cik Yaya said...

cam sdap jeee askem tuuuuuu