PROMOSI BAWAL CHIFFON 2IN1 RM34 SEMUA BIDANG !

Assalamualaikum.


fabulousiti beauty & closet tengah buat promosi tudung bawal chiffon 2in1.
boleh pakai cara tudung bawal biasa atau cara selendang.


BAWAL CHIFFON 2IN1 SEMUA JENIS BIDANG SEHELAI RM34 SAHAJA !


material:
chiffon berkualiti yang selesa,senang bentuk,tak jarang,tak licin dan tak nipis.


bentuk:
bulat atau segi(boleh pilih)

bidang:
50,55 dan 58(boleh pilih).

harga:
RM34 untuk semua bidang.
*harga belum campur pos.


maklumat lanjut boleh tengok di sini:


pertanyaan dan order:
sms/whatsapp 012-4141421.


cara order:
sms atau whatsapp 012-4141421.
bagi details ini:
nama
no.tel
alamat
bentuk(bulat atau segi)
bidang(50,55 atau 58)
kod warna(rujuk gambar 'kod warna' 
kuantiti
*SERIOUS BUYER ONLY.


order dan payment:
17-19 april 2014.

proses tudung:
20-22 april 2014.

pos:
23 april 2014.

dalam gambar ni nampak macam labuh sangat kan? sebab saya pakai yang bidang besar.
kalau anda jenis tak pakai tudung labuh2,saya cadangkan anda pakai bidang 50.saiz tu sesuai untuk semua dan senang pakai.senang nak stylekan dan senang nak tutup dada.
dulu 1st batch kami buat besar sangat kan? tapi sekarang kami dah baiki design,kualiti dan saiz.insyaallah saiz ok.

contoh bawal segi.tapi saya pakai bagi jadi bentuk bulat kat depan.
boleh je buat macam2 style.orang kata susah nak pakai tudung labuh2 dan besar,tapi saya rasa paling senang sebab pusing macam mana pun boleh.buat macam2 gaya pun boleh.tutup dada,nak labuh,nak sedang2 pun boleh adjust.kalau bidang kecik susah nak pusing2,susah nak tutup dada,tak boleh adjust nak labuh takat mana.jadi sila la cuba pakai tudung besar2 ni.cantik tau.

contoh bawal bulat.bentuk yang paling mendapat sambutan dan paling glamer sekarang ni.
dulu mula2 keluar kami buat bentuk betul2 bulat.tapi kami perbaiki design supaya lebih senang bentuk dan jadi muncung.kami sendiri pakai,jadi kami rasa sendiri dan tau apa yang perlu diubah dan macam mana nak bagi rasa selesa dan senang bentuk.

pilihan warna.

warna baru.saya nak sangat2 anda try warna2 baru ni sebab bila tengok kat luar memang cantik tau.



jom order ramai2 sebab order kali ni buka sat saja.harga promosi pulak tu.
maklumat lanjut sila scroll ke atas semula.



like page saya di:


klik iklan nuffnang.
tq.

2 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cantik dan labuh :)

afifah adnan said...

Tutorial tdung yang bulat pliss. Nati nk beli buat raya :)

KLIK SINI TUAN BLOG NAK KAWEN