hadiah anniversary dan meatball.

Assalamualaikum.

4.9.13 ialah anniversary yang ke 40 tahun..

BHAHAHA...!

langsung tak melogikkan.


sempena anniversary tersebut saya keluar berjalan2 dan mendapat hadiah..

weewwiitttt !



bila saya rimas saya terpaksa pakai tudung yang menonjolkan dahi yang luas terbentang
T__________T
tapi tak mengapalah..asalkan saya bahagia(sedapkan jiwa sendiri).



ini je lah port haku..jusco perda.
masih bersemangat sempena merdeka,jadi jangan lepaskan peluang ambil gambar dengan bendera
walaupun nampak separuh saja -.-'



sana sini buat sale.keramaian apa ni? semua brand buat sale sampai pening2
kite nih nak pilih haaa...sebab ada orang nak bagi sebagai hadiah,so kite pilih la jugak kan..
uhuk ! uhuk ! nyampah giler dengar kan? bhahaha.akhirnya yang berkenan ada kat b.u.m dan pdi saja.



sebenarnya hari tu hujan.balik dari jusco singgah sekejap kat restoran route 69 bandar perda sebab
dengar kata abang burn ada buka cawangan kat situ.taadaaaa ! ni lah cawangan dia.
tapi dengar kata sekarang dah pindah ke tempat baru.tak tahu la pulak.


teringin nak makan meatball ni ja pun.melampau tau selera ni :p
ni la kali pertama rasa produk abang burn.rasa dia? sila jangan tanya saya.
haku tau telan je senah oiiii....!



ini lah hadiah yang saya pilih kat b.u.m dan pdi tu.saja pilih hat simple2.alhamdulilah terima kasih si pemberi.
semoga murah rezeki..hehe.



like fanpage saya di:
http://www.facebook.com/zoeyzauyahfanpage

klik iklan nuffnang nak kawen.
tq.

No comments: