tutorial mekap: yellow red makeup tutorial

Assalamualaikum.


tuto kembali lagi !!!! pungapang pungpang !!!

tolong lah pura2 terkejut sekali..

penat2 iolsss buat sound effect T___________T


macam biasa,saya buat tuto nak hilangkan bosan.untuk suka2 saja uolsss.
takyah la nak kondem mekap tu tak lawa atau buruks gila.memang tak kuasa haku tau..! muahaha..
nama pun suka2.sapa yang terer mekap mesti boleh buat lagi lawa.tapi nak cakap siap2,jangan request suruh saya buat tuto tertentu nahhhh...saya jenis buat ikut suka hati ja,kalau request2 ni bimbang tak boleh tunaikan.dah tu saya bukan larat nak buat tuto selalu.saya kurang sihat.harap memahami ya :')


sila pilih HD atau paling kurang pun 480p supaya video lebih clear.

















saya memakai tudung bawal chiffon 2in1 keluaran fabulousiti beauty & closet
 sila klik link ni: http://www.facebook.com/fabulousiti
bawal ni ada bentuk bulat atau segi,bidang 50,55 dan 58.boleh pakai sebagai shawl atau bawal.
kain tak jarang,selesa sangat.yang terbaru ada bidang 45 jugak.
macam kat dalam gambar2 ni saya pakai dan pin di belakang kepala bagi melekap di dahi.
suka pulak pakai macam ni walaupun kebanyakan orang tak suka sebab katanya muka nampak bulat.
tapi saya suka :p


selamat mencuba.


nak war2kan sikit ni.

order kini dibuka untuk bawal chiffon(pre-order 15.5.14 hingga 27.5.14).
harga promosi RM35 untuk semua saiz bidang.
terdapat dalam bidang 45,50 dan 55.
terdapat dalam bentuk bulat dan segi.
terdapat dalam 26 pilihan warna.
maklumat lanjut boleh tengok di http://www.facebook.com/fabulousiti(klik sini)
atau http://www.instagram.com/fabulousitibnc(klik sini)



giveaway juga sedang berlangsung.tapi hanya di instagram.
maklumat lanjut sila ke ig http://www.instagram.com/fabulousitibnc(klik sini)


like fanpage saya di:
http://www.facebook.com/zoeyzauyahfanpage.


tq.
baibai :p


5 comments:

Umie Artoqiemie said...

serious cantik!
mana beli eyebrow camtu eh?

Shamsiah Saleh said...

Salam. Akk, cantik mekap tu!! Hehe. Suke. Tdung yg akk pkai tu mcm best sgt2. Bru nk tanya beli dkt mana, rupanya akk ade jual. Nanti nk beli, insyaAllah. Akk, boleh bg tutorial cara pakai mcm ni tak? Tq! ^_^

pinky said...

zoey...nanti tlg buat tuto mekap bronze colour..tq...

Cik Nadz said...

wow..kemas je zoey mekap. kalau sy confirm comot2 sbb tak biasa kot.hee

sit'Z said...

mmg nice tutorial..boleh la improve tok makeup..mmg membantu..