product review: cozuma mattifying lipstick.

Assalamualaikum.


sebagai jurusolek dan suka pakai mekap,memang semacam satu kepelikkan kalau saya tak cuba macam2 lipstick kan? baru2 ni saya try lipstick collagen cozuma mattifying lipstick dari syarikat hai o.mesti awak semua cakap "eh tak kenal pun lipstick ni?" haa.sama lah macam tuan blog ni T____________T
 tapi bila dah try memang cantik sangat2 dan bagus produk dia..rugi lah kalau tak try.


produk:
collagen lipstick, cozuma matiffying lipstick(dari syarikat hai o).


warna:
terdapat dalam 5 pilihan warna.saya guna warna lolly pink dan shanghai tang.

harga:
RM35 tapi special untuk pembaca blog saya anda beli 2 batang lipstick dengan harga
RM65+free gift+free postage !
(kalau nak beli bagitau mereka awak dari blog saya ok?)

tempat beli:
fb: El Janna(sila klik di sini)
instagram: el_janna(sila klik di sini)
blog: bbyuya.blogspot.com(sila klik di sini)

cara order:
pm fb mereka(link yang saya bagi di atas tadi) atau whatsapp 017-7251583(el janna).



packaging cozuma matiffying lipstick.saya guna warna lolly pink dan shanghai tang.di kotak ada maklumat mengenai produk.



rupa lipstick yang elegant :p


cozuma matiffying lipstick warna lolly pink


ini warna lolly pink.kalau nak tau saya memang dah lama cari warna ni.hari tu jumpa jenama lain dan beli tapi bila pakai tak best langsung sebab warna tak mau melekat di bibir.dah la mahal..sia2 je duit haku senah oiii.
akhirnya jumpa yang ni.warna sebijik lah macam yang saya nak.macam orange sikit,peach sikit,pink2 sikit.



cantiknya ! saya suka sangat warna ni.bila sapu lembut dan melekat di bibir.warna ni unik sikit sebab tu saya suka.bila pakai warna ni tiba2 rasa macam comelsss..hahaha.



full makeup dan lipstick saya pakai warna lolly pink.ipstick dia memang cantik dan tahan lama.warna nampak rata je kan?


cozuma matiffying lipstick warna shanghai tang

ini pulak warna shanghai tang.asyik pakai warna lembut2 je kan kadang rasa boring.saya jenis suka tukar2 warna lipstick.terang macam mana pun selamber ja saya pakai haha.warna ni cantik sangat.



warna lipstick ni pun macam unik jugak.sekali tengok macam merah terang tapi bila pakai jadi merah macam ni.kadang2 nampak macam meroon yang cantik pulak.tapi memang saya yakin lah pakai warna ni.



full makeup dan saya pakai lipstick warna shanghai tang.saja buat mekap smokey macam ni.yang bestnya kalau lipstick warna macam ni sebab kulit kita akan nampak lebih cerah :)


pilihan warna untuk cozuma matiffying lipstick.semua warna lawa2.memang tak urgi lah kalau beli.


FUNGSI/KELEBIHAN PRODUK MENURUT PENGELUAR:
  • cozuma matiffying lipstick gives a new dimension to lipstick with its sophisticated satin silky vibrant finish,enhanced by a collagen-enriched plumping active.an elastomeric polymer combined with a gellifying agent impart a deliciously soft and gliding application and perfect colour release.

HASIL PENGGUNAAN SAYA:
  • warna cantik.warna soft ke,terang ke dua2 pun cantik.
  • tahan lama.yang ni memang sangat2 bagus.saya pakai sekali waktu mula2 mekap lepas tu saya keluar,makan dan minum.selepas 5,6 jam balik rumah pun lipstick masih terang elok.
  • lembut dan senang disapu di bibir.
  • warna melekat elok di kulit bibir dan tahan lama.
  • bibir tak kering macam kebanyakan lipstick lain.
  • ini lipstick collagen,bila pakai tu bibir macam mungil,macam menyerlah lah haha.
  • keseluruhannya saya sangat suka lipstick ni.tak tipu,memang cantik sangat2.mekap orang pun saya letak lipstick ni.anda patut cuba tau.

PROMOSI!!!
untuk pembaca blog saya anda beli 2 batang lipstick dengan harga
RM65+free gift+free postage !
(kalau nak beli bagitau mereka awak dari blog saya ok?)


untuk pertanyaan dan pembelian awk boleh contact penjual yang saya tulis kat atas tadi ya.
saya pun pengguna sahaja,saya tak jual lipstick ni ;p


like fanpage saya di:

tq.

4 comments:

Annyss Aleeya said...

nmpk cantik je warna dia. soft. suka warna rose i love you tu. hehe.

leyla nurjatiey said...

cantik nye warna die..

reyna said...

Cantiknya

MG schmidt said...

mcm cntik je yg soft pink tu ..
argh!! cntik2 :)