bergaya dengan kasut sneakers.

Assalamualaikum.


Sneakers adalah satu kasut yang mesti dimiliki atau orang kata it's must have shoe walaupun hanya sepasang.tak kira lah kita ni penggemar kasut jenis wedges, heels, stiletto atau lain-lain, tapi sneakers tetap akan menjadi pilihan kan? sneakers sekarang ni dah dicipta dengan pelbagai jenis design yang menarik dan sesuai dipakai dengan pelbagai jenis fesyen pakaian dan juga acara.sneakers sesuai dipakai oleh sesiapa saja termasuk lah kaum muslimah, terutama bagi yang suka bergaya.menarik sangat bila muslimah gabungkan jubah atau dress bersama kasut sneakers.ini dikira kelainan sebab selama ni kita sangka sneakers hanya sesuai dipakai bersama jeans atau pakaian kasual saja kan?.


celebrity hollywood, Alessandra Ambrosio memakai kasut snakers dari trend terkini.siapa cakap bintang hollywood hanya pakai heels? mereka pun pakai sneakers tau.nampak 'cool' dan bergaya.tapi kita yang bukan artis ni pun boleh jugak bergaya dengan sneakers.pilih lah sneakers yang sesuai,selesa dan design yang menarik.silap-silap, kita nampak lagi bergaya dari artis tau..haha.


nak bergaya dengan sneakers tapi tak tahu kat mana nak cari pelbagai jenis design sneakers yang terkini dan ada 'style'? jangan susah hati, di ZALORA ada pelbagai jenis design dan jenama sneakers yang lawa dengan harga berpatutan.shopping sneakers di hujung jari je... awak semua mesti rambang mata kalau tengok sneakers kat ZALORA ni.. macam saya lah! hahahaha.saya berkenan dengan semua design tau! tak tahu nak pilih yang mana sebab semua terkini,semua cantik dan semua dengan harga berpatutan.


kat bawah ni saya tunjuk antara design sneakers yang ada di ZALORA.ada banyak lagi design, tapi kena masuk laman web ZALORA dan tengok sendiri lah kan..haha.


kiri: EZRA by ZALORA high top sneakers .
kanan: EZRA by ZALORA studded hight top sneakers.

kedua-dua sneakers ni adalah design yang paling terkini.kalau tak percaya boleh tengok artis hollywood dan artis di negara asia seperti taiwan dan korea pun pakai design macam ni.saya tahu lah sebab saya suka stalker instagram artis luar negara, terutama artis yang suka bergaya..hahaha(pecah rahsia).


kiri: ZALORA hidden wedge high cut sneakers.
kanan: Lee Sandee funky polka dotz hi cut sneakers.

para gadis perlu bergembira bila adanya snakers yang berwarna pink ! sangat comel, sangat style, sangat rare, sangat 'cool' ! mesti dapatkan sneakers pink okay?.


kiri: EZRA by ZALORA lace sneakers with canvas toecaps.
kanan: EZRA by ZALORA floral print lace up oxford.

yang ini sangat 'rare'.lace pada sneakers? sangat jarang kita jumpa kan? dan sangat menarik.sesiapa yang sukakan kelainan dan design yang unik boleh dapatkan sneakers ni.floral print pun sama juga, menarik dan nampak girlish kalau dipakai.


kiri:PLAYBOY BUNNY colour dotted sneakers.
kanan: VANS authentic lo pro sneakers.

sangat unik dan sangat menarik.bukan saja selesa tapi corak pada sneakers ni nampak cantik sangat.mesti nampak comel kalau pakai ni kan.


anda boleh dapatkan koleksi women sneakers online terkini di ZALORA. untuk maklumat anda, ZALORA MALAYSIA adalah gudang fesyen online terbesar yang menempatkan pelbagai koleksi sneakers for women online daripada pelbagai jenama terkenal.jangan risau, pembelian di ZALORA juga adalah mudah dan selamat.pengalaman online shopping di ZALORA pastinya satu pengalaman yang terbaik buat anda dan jom layari website ZALORA sekarang untuk rasai sendiri pengalaman tersebut !


terima kasih.

1 comment:

reyna said...

I luv zalora...hehe