hadiah dari jauh.

Assalamualaikum.


kawan cce(adik saya) mai rumah baru2 ni.2,3 hari sebelum raya kalau tak salah.tujuan asal nak cod fabulousiti flawless angel foundation,tapi bagi hadiah pulak kat saya dengan cce..hehe.thanks anna.selalu bagi macam2 hadiah.


anna baru balik dari shanghai.dapat hadiah chopstick yang lawa tu dengan postcard.dapat jugak perfume silkygirl tropical fizz.wangi gila! saya memang suka pun bau2 macam ni.tak suka bau bunga sangat sebab pening haha.


belakang postcard ada ini...hehe..thank you...selamat hari raya anna :p


like page saya di:

tq.

1 comment:

adk dayah said...

bestnyaaa...untung la kak siti :)