saya dalam iklan total image.

Assalamualaikum.


yup, baru2 ni saya muncul dalam iklan total image smelly-no-more dalam akhbar harian metro dan majalah mingguan wanita :p .bukan saja2 muncul,tapi saya memang pengguna produk tu tau.saya pernah beberapa kali bekerjasama dengan total image dan mereka adalah antara company yang paling saya suka bila bekerjasama.thanks total image ;)


iklan total image smelly-no-more dalam akhbar harian metro 17.7.14.


dalam majalah mingguan wanita 25.7.14 


gift daripada total image.thanks total image :)


like page:

tq.

10 comments:

sYiRa LoKMaN said...

waa..terbaik lah !

aizaAQIRA said...

sy guna smelly no more ni kak..beli kt watson :) tp mmg boleh putihkn ketiak ke?

adk dayah said...

dayah baru baca semalam..then terjumpa nma akak..terus tunjuk dkat kzen, ckp yg akk blogger kulim..hehe org kedah kita jugak tu...huhu

kocix! said...

keleessszzzzz dik non!! haha

Siti(zoey) said...

sYiRa LoKMaN: tq.

Siti(zoey) said...

aizaAQIRA : dia bukan untuk putihkan tapi hlgkan bau.cuma dia tak hitamkan ketiak.tak putihkan tapi tak hitamkan.camtu.

Siti(zoey) said...

adk dayah: hehe :)

Siti(zoey) said...

kocix!: sekali sekala hehe

Marou Apple Hijau said...

wah bestnya.. retis kejap

cik nur said...

wahhh mcm best produk nih..salam singgah dah lama tak singgah sni heheh :)