product review: fynale classic glamourous grey.

Assalamualaikum.


hari tu saya review lens dari circle lens malaysia yang warna coklat kan? dah cakap nak review yang grey pula, so ni lah entrynya.kot2 anda pun tengah tercari-cari lens grey yang cantik dan selesa, boleh lah baca review ni lepas tu cepat2 pi order kat circle lens malaysia.siap ada diskaun lagi untuk pembaca blog saya tau.



produk:
contact lens fynale classic glamourous.

warna:
grey.

power available:
0-500(50 step)

jangka hayat:
1 tahun tapi dinasihatkan untuk guna 1-3 bulan saja untuk tujuan kebersihan.

water content:
55%

base curve:
8.60mm

diameter:
14.5mm


boleh dibeli di:-

pertanyaan:-
sms/whatsapp: 019-3070247
winkylens@gmail.com


maklumat lanjut mengenai contact lens  fynale classic glamourous grey.:-

special untuk pembaca blog saya, anda akan dapat diskaun untuk pembelian lens di circle lens malaysia!
.
.
.
discount code untuk pembaca blog saya: ZOEY10
-discount code hanya sah untuk pembelian kali pertama sahaja.
-minimum pembelian berjumlah RM50 dan ke atas.
-discount code ini sah digunakan sehingga 31/12/2014



packaging lens fynale classic glamourour grey di dalam botol.



jangan risau, semua lens dari circle lens malaysia adalah original dari korea.



corak lens.warna nampak grey pudar dan ada unsur2 biru sikit.ada ring nipis dari corak yang dibuat bentuk garisan terputus-putus di sekeliling lens.



sebelum dan selepas pakai lens.
saiz 14.5mm saja tapi bila pakai ada efek mata besar.warna grey yang agak soft ni nampak unik dan terang.susah tau nak cari warna grey macam ni.



rasa selesa dan pandangan mata tak kabur dek warna grey tu.
pandangan jelas lah maksudnya.



nampak terang kan warna dia? tak gelap macam kebanyakan grey lain.
selesa,mata nampak besar dan warna cantik.saya suka lah lens ni.


overall:
  • lens ni selesa dan tak sakitkan mata.
  • pandangan mata nampak jelas dan tak kabur.
  • efek mata besar walaupun saiznya cuma 14.5mm
  • warna grey yang unik.macam saya cakap tadi, susah cari warna grey macam ni.
  • warna lens tu nampak terang dan bukan gelap.
  • saya suggest anda untuk cuba lens ni juga.sangat cantik dan selesa,jadi sila lah cuba :D


terima kasih.

3 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cantiknya

Tentang Kita said...

cantik contact lens grey colour yg nie

Nursaila Norman said...

ohhh,dah lama x pakai contact lense..huhu! cantikkkk..