rambutku, rambut haha(runningman).

Assalamualaikum.


hari tu pi potong rambut.tahu apa jadi dengan rambut saya?




sebelum ni pi kedai yang sama, ada sorang tu potong rambut saya memang lawa.style habis lah rasa bhahaha.kali ni pi orang tu tak ada sebab keluar.dah balik kedai dia makan pulak.rasa tak nak ganggu,redha saja lah sapa pun yang potong.selesai zap! zap! zap! kena redha sekali lagi sebab rambutku tak lawa dah! bhahaha..




adakah dia peminat tegar ha ha runningman? habis rambutku dia buat macam gambar kiri tu.
tapi dalam keadaan yang lebih menyayat hati la T_______T
bayangkan apa perasaan kena tahan mata dan tahan hati dari tengok rambut sendiri untuk beberapa bulan akan datang ni? dah la rambut susah panjang..huaaaa! nak cover line punya pasal ku sepit2 rambut ku ini.tak pun pakai cekak..UNTUK SETIAP MASA... isk2
REDHA...


terima kasih.

10 comments:

Liza Razak said...

adoii...sakitkan hati bila jadi macam tu...sis tak komplen ke?

Umie Artoqiemie said...

sabarje la nak.. huhu

nur anis said...

adehh..memang sedih kalau potong rambut, tapi kecewa...

Cik Nadz said...

serius? tapi mesti cute je tengok kalau zoey la..Haha tu pulak kelakar.hahaha

Elly Mirsada said...

alaa cian kt zoey..hee

Siti(zoey) said...

Liza Razak : tak komplen.malas sebab dia potong tak lawa tapi kedai tu lyn customer baik2..hahaha..

Siti(zoey) said...

Umie Artoqiemie : nak tgh bersabar dan akn bersabar untuk beberapa bulan lagi hahahaha.

Siti(zoey) said...

nur anis : betoi2.terus rasa tak ada keyakinan haha..

Siti(zoey) said...

Cik Nadz : nasib muka kecik,tak lah pelik sangat jadinya haha.

Siti(zoey) said...

Elly Mirsada : kesian kat diri sendiri jugak haha.