ais krim malaysia.

Assalamualaikum.


cuaca panas2 memang nikmat kalau dapat makan aiskrim sejuk2.nikmat berganda-ganda bila makan aiskrim malaysia dan free pulak tu! bhahaha.



aiskrim malaysia buatan kakna(kakak saya).harap tak salah paham, ini bukan aiskrim milo tapi aiskrim tamar choco ka apa benda yang tengah glamer tu? rasa dia pekat2,sedap dari milo.
aiskrim malaysia kenangan zaman budak2 tu weh.dulu kecik2 kami buat jual.tak pun buat untuk makan sendiri.


makan satu,dua,tiga,empat dan ulang dan ulang dan ulang T__________T
sedap,pekat berkrim nikmat tak terkata.bukan saja perisa tamar choco.. kakna buat juga perisa jagung,gandum,rasberry,blueberry,strawberry celup coklat, EH????? tak melogikkan betul tuan blog ini..kahkah :p


adakah anda teringin? sila buat sendiri..bhahahaha...!


terima kasih.


3 comments:

✿ pink velvet ✿ said...

alaaaa... mak buyong dah terliur dah ni, cemane? hehehe~

Yunez Izzati said...

lamanye xrasa askrim malaysia ni..

Cik Fafa said...

sedappp..my mum ada buat jugak haritu. tapi perisa asam boi.