cadar farghaly yang cantik.

Assalamualaikum.



selalu review produk kecantikan ja kan? hari ni nak review cadar lawa2 pulak lah..hehe.
sapa cakap cadar tak penting? penting woooo..cadar lawa dan berkualiti baru rasa selesa dan syok nak tido kan..tambah2 untuk orang yang banyak habiskan masa dalam bilik macam saya..bhahaha.pecah rahsia.buat kerja dalam bilik, lepak dalam bilik, macam2 dalam bilik..overnya kan? jadi kena ada cadar yang lawa, baru rasa cantik dan best sikit bilik tu.


produk:
cadar farghaly malaysia
*single bedspread
*super queen bedspread
*super king bedspread
*carpet


harga:
boleh tengok di gambar di fb mereka.harga setanding dengan kualiti tau.
cadar ni memang berkualiti dan cantik.boleh baca review di bawah apa keistimewaan dia.

fb page:


untuk order atau kalau berminat nak jadi ejen:
whatsapp 013-4826183 atau 019-4806183

p/s: sapa yang nak join kutu boleh contact no yang sama.sapa yang carikan group kutu
akan dapat less.


apa yang bestnya cadar farghaly ni? 
cadar ni sangat berkualiti dan cantik.warna tak turun walaupun direndam semalaman, dicuci/tonyoh dan diperah,tak turun warna dan tak pudar.kapas dalam sarung bantal pulak dilapik satin.selain tu mesti lah sebab corak dia semua lawa2 dan selesa.



kat bawah ni antara contoh cadar farghaly malaysia.boleh pilih banyak lagi corak yang cantik2 di fb fb page  cadar farghaly malaysia(klik di sini).
.
.
.
cadar jenis patchwork.comel sangat nih :p








mereka tengah cari ejen sekarang ni.kalau berminat nak tambah pendapatan boleh la whatsapp nombor yang saya bagi kat atas tadi.yang penting jom usha cadar kat page ok?



terima kasih.

No comments: