kecederaan terbaru.

Assalamualaikum.


kerana gatal tangan, habis muka menjadi mangsa.kerana nila setitik, habis mukaku tak lawa.. bahahaha..kalau bab merepek bagi kat tuan blog yang seorang ini.dia memang terer..seterer tangan dia merosakkan muka yang bajet lawa takde cela pasir sebutir...cait poodah!


kalau nak tau muka saya tak naik jerawat tapi sekarang ni selalu jadi macam pori tersumbat.dia jadi bengkak atau biji putih.picit biasa2 tak keluar punya.tangan ni kan power, mesti lah kena korek, baru hardcore KAHKAHKAH sikit.lepas korek habis lah jadi parut hitam.sapa pernah jumpa saya real2 tak pakai mekap mesti terkejut tahap beruk mak yehyeh punya sebab mukaku takdelah sesuci lebaran ke hape kan.nangess....



dah biasa menghadapi kecederaan yang sebegini rupa..


.parah nampaknya? 



darah bergelen tadi(melampau) akibat dagu yang satu ini.nampak kecik kan? tapi kuasa korekan tangan cik puan datin markonah kau ni membuatkan segala isi dalam bengkak tu keluar melimpah ruah! euuwww! bengkak bukan main sakit lagi.memang banyak kotoran dalam tu yang keluar.lepas tu dah tak suci lagi la dagu haku..habis parut hitam menyedihkan diri ini.



ini yang terbaru.kat bawah mata lebih mengerikan lagi menggerunkan.ini baru yang bawah mata, kauorang tak tengok lagik yang tepi mata,hujung mata,atas mata,ekor mata..isk2.



kecederaan yang ini sebab ada biji putih tak mau keluar walaupun dah picit.kena korek jugak.korek masuk sampai isi dan buang isi putih yang dah keras tu.tak sakit ke? sakit la weh! tapi tangan kan power, mana boleh dia duduk diam.kena lah korek untuk kepuasan maksima dan parut macam lanun.



tengok cermin umpama tengok seorang gengster perempuan yang hebat..bhahaha.
sekarang lagi banyak parut kat muka saya.mcm chicken pox pun ada dah ni -.-"



p/s: jangan biasakan diri korek dekat2 mata, bahaya woo!
p/s: mesti ada yang tak lalu makan dah kan? bhahaha..keji.


terima kasih.


baibai.


6 comments:

Liyana Ismail said...

Letak bio oil/vitamin e oil. Nnt cpt baik luka tu

yui said...

erk.
sama la.
muka sy tak pernah flawless.
now, naik lagi jerawat.
jerawat pasir.
banyak plak tu.
huuuuuuu.
sedeyyyyyyy..

izz room said...

haha,,,sama la tangan ni jenis tak dok diam,,,,

Qila Caprilla said...

dahsyat akak korek..kena ikat tgn tu..hahahah

suri said...

Dagu kita samaaa...dulu licin je muka tp skang rasa nk jerit je.tp kan sejak seminggu sy amalkan minum pati delima alhamdulillah muka sy dh mcm licin sikit.dagu tu aritu berjangkit2w jerawatnye skang dh stop merebak.mcm dh kurang.Allah punya kuasa

Faridah Ahjumma said...

Sama lah kita. Muka dah macam pokadot. Banyak dot-dot hitam. Saya pakai krim safi untuk hilangkan. Makan masa tapi berkesan.