aidiladha 2013

Assalamualaikum.



jom trowback ke tarikh 15.10.13 T____________T



hari tu ialah hari raya aidiladha 2013.trowback sangat kan..?



sebab hari tu hari raya, baru terhegeh hegeh nak pakai ayu lagi menyopankan..kahkah.



baju raya.saya buat kurung pahang dan pakai dengan rantai tradisonal.rantai tu beli kat padang besar, perlis.jenis biasa sajorrr..tak ingat berapa harga dia, tapi tak sampai RM20 rasanya.kain untuk buat baju ni sebenarnya saya dapat hadiah sempena birthday(kalau tak salah la).tak berapa ingat siapa yang bagi, tapi rasanya owner online shop yang saya selalu review.if you reading this, thank you so much.sangat cantik dan selesa.sorry lah sebab dah setahun berlalu baru saya sibuk sibuk nak update dan ucap thank you..haha.tudung half moon plain tu keluaran fabulousiti beauty & closet.



with the girls.adik dan anak anak sedara saya.ajak minmin ambil gambar tapi dia sibuk tarik tangan dan kacau auntie -.-" .sebenarnya raya aidiladha tak buat apa sangat pun.so hari tu kami balik kampung sebelah mak saya.ni depan rumah tok saya.



dengan yaya dan minmin.minmin tak suka ambil gambar, tak suka pandang kamera.auntie acah acah, last sekali auntie yang tergelak nampak siong..bhahaha!

p/s: rindunya nak kulit macam ni balik.sekarang kulit saya banyak parut dan cela -.-"

p/s kedua: takde gambar raya yang lain.banyak gambar sendiri saja.ini saja la yang boleh update pun..haha.


terima kasih.

baibai.






No comments: