product review: crystal laura grey.

Assalamualaikum.



ni entry yang dah lama peram.terjumpa kat dalam draft :p



produk:
candy series crystal laura contact lens.

warna:
grey.

saiz:
16mm

jangka hayat:
6 bulan kalau dijaga dengan betul.

harga:
RM26 free postage.

tempat beli:
online(ig shop) tapi lupa ig shop yang mana satu.



gambar kiri:
packaging produk.ini lens korea yang biasa dijual melalui online,jadi packaging produk dalam botol saja.

gambar kanan:
rupa bentuk lens.ada macam ring hitam keliling mata tapi warna pudar sikit bukan hitam pekat
dan ring tak tebal macam kebanyakan ring contact lens lain.



gambar kiri sebelum pakai contact lens candy crystal laura grey.
gambar kanan selepas pakai.
saiz 16mm,jadi mata nampak besar.corak dan warna ikut cahaya jugak tapi kebanyakan masa nampak terang dan jelas.tak tahu sebab apa,saya pakai lens ni rasa kurang selesa.macam ada benda dalam mata.



hasilnya selepas pakai.ok la jugak tapi lens ni buat muka saya nampak pucat.
sebenarnya waktu ni saya dah lama tak pakai lens korea yang beli kat online.
tapi ada satu masa tu terpaksa juga beli yang ni.bila pakai rasa tak selesa pulak.mungkin sebab dah lama tak pakai lens korea macam ni.lens ni tak berapa memuaskan hati saya la..haha..
rasa tak selesa,warna dan corak tak berapa berkenan.tapi boleh la sebab terdesak kan.


tamat.


like fanpage saya di:
http://www.facebook.com/zoeyzauyahfanpage

klik iklan nuffnang saya.
tq.

1 comment: