berries!

Assalamualaikum.


rasanya dah lebih dari setahun teringin nak makan buat rasberries(yang merah tu).ni sebab ternampak satu instagram orang luar negara ni.dia bubuh gambar rasberry yang menggiurkan sungguh! haha.teringin hat fresh tu tapi kat sini memang susah lah nak cari.rasa rasa kat cold storage ada kot juai tapi cold storage kena pi seberang penang nuh..cehh..! satu keja pulak nak pi jauh jauh tu kan..bhahaha(gelak sambil teriak sebab teringin).



baru baru ni kak saya terjumpa mix berries hat sejuk beku tu kat giant.try lah beli.rupa dia macam dalam gambaq ni lah.ais krim tu pulak dari nestle, yang fruit salad kot kalau tak salah.sedap! campur berries dalam ais krim tu..haha.



ni rupa berries yang tak dan hilang ais lagi..rasa dia? masam ! haih... tak puas la rasa sebab teringin hat fresh tu.hat sejuk beku gini mesti lah rasa dah lain kan?



sebab masam, campur lah dalam ais krim ni.terus rasa dia jadi macam ais krim strawberry :p



sedap bila campur sekali.sila try... tapi tetap teringin rasberry hat freshh tuu... kat mana nak beli? huaaa...!


terima kasih.
baibai.

2 comments:

lia ummiirfan said...

sitiiii... sedapnyaaaa... :))

Cinta hazanis said...

sedapnya awak. :))