melawat baby yippii!

Assalamualaikum.


melawat baby, melawat orang dan yang sewaktu dengannya bukan lah kepakaran saya.tapi ada satu hari tu pada 13.12.13 saya dah pecah record sebab pi melawat baby yang baru lahir..muahaha.macam bangga semacam ja eh?.tapi perasan dak tarikh ni sangat special? lawa kan tarikh ni kalau buat kawen? kahkah.



boh bedak biaq flawless, kening terbentuk elok, bulu mata panjang sejengkai baru kompiden nak keluaq rumah..kahkah.pencinta mekap memang lagu ni ka? ka haku sorang ja lagu ni? kahkah.



lokasi pertama mesti lah pi cari hadiah kat 'anakkku' dulu.kata nak pi tengok baby kan? bawak hadiah baru lah lebih disayangi dan dikasihi bakal ipar duai...EH?! pecah rahsia i tau..kahkah.



ni lah baby tu.anak saudara si dia.gambar kiri tu waktu saya pi melawat.usia baru 4 hari kot.gambar kanan ni yang baru baru ni punya.dah besaq dah baby baru auntie nak taruk blog T_________T



balik dari melawat baby pi singgah landmark sat.masuk watsons nak beli eyeliner maybelline ja pun.petang tu ada job mekap untuk dua orang customer.baru kelam kabut nak cari eyeliner nohh.



macam biasa, nak beli benda lain tapi dan pulak dok menyinggah belek barang lain.



ceehhh..! konon stail ambik gambaq lagu ni..haha.



beli cool blog chocolate.waktu ni zaman suka minum cool blog.la ni jarang dah pi landmark tu, tak beli dah pun.



kat atas landmark dan beli kerongsang ni.ambik punya ambik, pi bayaq kena dekat RM50 jugak! mahai betoi.nak bajet che ta kena lah beli hat lip lap lip lap kan? haha..tapi tahan jugak lah.pin dia pun tajam.dok beli hat murah pin dia tumpoi tak tajam..lepas tu sat ja rosak dan keluaq itu ini.nasib lah berbaloi beli hat mahai ni.


tu ja lah pun.perabis entry hat lama la katakan.


terima kasih.
baibai.

No comments: