product review: serum badan fair N pink

Assalamualaikum.


sapa yang ada kulit kering dan gelap macam saya kena baca review ni sampai habeh.la ni kat tempat saya jadi cuaca panas, tapi berangin dan kering.habeh la kulit saya bertambah kering.nak pakai lotion kadang-kadang rasa malas sebab satgi kalau peluh dia melekit.tak syok kan? tapi ada satu produk " sapu kat kulit hat best.lembabkan kulit, putihkan kulit dan tak melekit! tepuk tangan skit "PAP PAP"



produk:
body serum fair N pink

saiz:
200ml

harga:
RM50.00 free postage

tempat beli:

cara order:
sms atau whatsapp 013-2323711



packaging produk.nice kan? sampai ja produk ni memang tak sabaq saya try.



didatangkan dalam botol jenis pam.hygiene macam ni kan?



tekstur produk cair dan senang nak apply.



saya suka pakai banyak-banyak.pam produk dan sapu rata, tektur senang menyerap ke dalam kulit.

p/s: abaikan tektur kulit saya tu.macam orang tua(memang dah tua pun) sebab jarang apply lotion sebelum ni.tak suka hat melekit, now dah pakai serum badan fair N pink yang tak melekit baru rajin nak amalkan hihi.


nampak tak perbezaan antara bahagian kulit yang disapu serum badan fair N pink dan bahagian yang tak disapu? selepas apply serum badan fair N pink ni kulit nampak putih serta merta! saya suka sapu banyak-banyak, so nampak putih macam tu.kalau apply dalam kuantiti biasa kulit nampak cerah semulajadi.orang dah tak boleh kata muka putih dari tangan sebab la ni tangan dan badan pun putih jugak okeh! bhahaha.



nampak tak perbezaan tu semua? sangat lah menakjubkan! kena try kalau nak tengok sendiri keberkesanan serum badan ni.saya dah try, memang nampak putih wey.. sungguh tak tipu.


FUNGSI MENURUT PENGELUAR:
  • diformulasikan dari ekstrak sakura dan ekstrak kojic acid.
  • menggalakkan metabolisma kulit supaya kelihatan muda.
  • mencerahkan kulit.
  • menambah kelembapan kulit.
  • mencegah tanda-tanda penuaan.
  • menjadikan kulit licin dan lembut.
CARA GUNA:
  • sapukan perlahan-lahan serum badan fair N pink ke tangan dan badan dalam pergerakan bulat secara lembut.
  • gunakan di waktu siang dan malam.
  • formula yang lembut menjadikannya selamat untuk semua jenis kulit dan menjadikan kulit cerah dan lembut selepas digunakan.
HASIL PENGGUNAAN SAYA:
  • cepat menyerap.
  • tak melekit
  • kulit nampak cerah serta-merta!
  • bau yang lembut dan tak kuat.
  • tak melekit, ni paling suka.so bila berpeluh atau kulit kena air tak rasa melekit pun.
  • kulit rasa sejuk waktu apply serum badan ni.
  • kulit lembab dan tak kering lagi.
  • kulit jadi lembut bila disentuh.tak rasa dah kulit yang kasar sebelum tu.
  • paling best bila pengeluar kata kulit akan jadi putih pink.kena rajin amalkan ni.lepas sapu pun serta-merta nampak cerah, kalau diamalkan mesti lagi cerah kan? hehe.
  • keseluruhannya saya suka serum ni.waktu siang letak tepi laptop.tengah buat kerja rasa kulit kering terus sapu.waktu malam pulak letak siap-siap kat tepi bantal, nak tido sapu jugak.kulit rasa lembut ja tau.jom try.insyaallah puas hati.


terima kasih.
baibai.




1 comment: