membeli-belah pelbagai produk di dalam satu tempat di iprice

Assalamualaikum.



Seronok kan kalau dapat shopping online macam-macam produk di dalam satu tempat? saya sebagai pembeli barangan online yang tegar sangat lah teruja nak share laman web iprice yang menyediakan pelbagai jenis produk dari pelbagai jenama dan laman web di dalam satu tempat! tak kiralah samada kita nak cari dress yang cantik, mekap, skincare, barangan rumah seperti sofa, peralatan sukan, gadgets dan banyak lagi, semuanya ada di sini.kiranya iprice ni macam pusat sehenti untuk menjual macam-macam barang, macam-macam jenama dari laman web lain seperti zalora, lazada dan lain-lain.



Klik iprice. klik pada kategori produk yang anda cari dan akan keluar pula senarai produk mengikut jantina(men/women) dan jenis-jenis produk tersebut(heels, flats dan lain-lain).dengan cara ini memudahkan kita untuk mencari produk yang kita mahu.



Senang kan? boleh cari produk yang diinginkan samada klik di gender(men/women), kategori, harga, atau jenama, pilih mana-mana yang anda rasa lagi mudah dan membantu.bila dah keluar gambar produk boleh lah pilih yang mana berkenan.untuk beli pulak, senang saja, klik pada gambar produk yang dipilih, anda akan terus dibawa ke ruangan order laman web yang menjual produk tersebut.contohnya seperti gambar kat atas ni.dress tersebut dari laman web zalora, klik je kat gambar dress tu terus akan keluar tab baru untuk ruangan order zalora.dah boleh terus order kat situ ok?



Saja nak share kategori yang paling saya suka haha! kata jurusolek? mesti lah suka produk mekap kan? macam-macam jenama ada, termasuk lah jenama antarabangsa.jangan sangka harganya mahal-mahal belaka, yang murah pun ada tau.



Yang paling best kalau masuk shopping dekat iprice ni ada kupon diskaun! boleh jimat banyak kalau macam ni kan? ada yang sampai 70%! siapa yang tak nak memang rugi lah.jadi, mulai hari ni kena shopping melalui iprice tau? memang berbaloi sangat.. haha.



Jangan lupa sign up newsletter.kalau ada apa-apa promosi terbaru takde lah terlepas sebab kita akan diberitahu melalui email.


Mulai hari ni sila lah shopping melalui iprice ya? mudah dan boleh jimat sebab ada kupon diskaun =)



terima kasih.

No comments: