video review: dry skin care | easy way to moisturize the skin with SOAPABABY

Assalamualaikum.


hari tu saya ada review soapababy, produk yang sangat bagus yang saya amalkan.saya ni jenis yang suka share benda bagus-bagus.asal cuba lepas tu berkesan mesti nak share dekat blog ni.jujur punya review hasil dari pengalaman sendiri guna.takde review semata-mata dibayar ke apa tau!

memandangkan saya dah aktif semula di youtube, so kali ni saya buat review video pulak dekat youtube channel.boleh klik video dekat bawah entry ni atau boleh terus ke youtube saya untuk tonton.boleh tengok kat video tu cara saya guna dekat kulit badan dan muka.best tau sebab produk ni buihnya lembut dan boleh guna kat badan dan muka sekali.


saya betul-betul pengguna soapababy tau.satu family guna.mak saya yang paling suka sebab katanya daki-daki di celah kulit dan gatal-gatal(sebab kulit kering) dah hilang.



klik HD tau.dalam video ni cakap KL uolsss(sebab perlu) ekeke.hangpa jangan kutuk noohh.next video saya cakap lah kedah balik..haha.


guna kat muka, kulit lembab, lembut dan pori-pori mengecil.muka saya ni banyak parut tapi tak ada jerawat,ruam yang selalu jadi pun dah semakin hilang.


kalau nak order boleh hubungi nombor yang tertera atau boleh juga email.kalau ada apa-apa pertanyaan pun boleh terus hubungi mereka ya.




terima kasih.

No comments: