Fruit tart dan cheese tart

Assalamualaikum.


I have a sweet tooth, suka makan benda-benda yang manis macam dessert semua tu.kalau rupa atau hiasan makanan tu comel, lagi la saya suka.macam daya penarik la untuk makan kan..hehe.kalau nak tau ghumah saya ni best sebab ada kakna(kakak saya) yang suka masak-masak.semua jenis masakan dia suka masak, adik dia ni tukang request dan tukang makan ja haha.


baru-baru ni kakna buat tart.banyak kali la buat sebab banyak permintaan.sedap weh...! comel pulak tu.bukan buat untuk family sendiri makan ja, tapi kalau sapa-sapa nak order pun boleh jugak.dah lama pun dia dok buat jual, tapi dia jarang war-warkan dekat fb dengan ig,takpa-takpa, meh saya tolong war-warkan bagi pihak dia.boleh lah kalau anda nak order buat jamuan ka, makan sendiri ka, hantaran ka, doorgift ka, buah tangan ka, apa-apa ja lah pun.bukan setakat tart ni ja, makanan lain macam biskut dengan kek pun dia ada jual jugak tapi sekarang more to benda yang simple-simple macam tart dengan biskut lah.


untuk sebarang pertanyaan atau order boleh:-

sms atau whatsapp:012-5099470(ina)
fb:http://www.facebook.com/maisekutgift
ig: http://www.instagram.com/maisekutgift
*area kulim.


p/s: all pictures credit to me(bangga).tolong kakna ambil semua gambaq ni.rasa cam lawa la pulak bhahaha.kat bawah ni ada dua jenis tart  tau.jom jamu mata lepas tu order..!


FRUIT TART
fruit tart.
saiz M RM1.50 sebiji
saiz S RM1.00 sebiji


kulit tart yang sangat sedap ni diisi dengan filling custard cream yang gebu dan terasa seperti aiskrim.diletak pula fresh fruit kat bahagian atasnya.perghhh! sedap, berkrim, fresh, semua ada.letak dalam peti sejuk dulu sebelum makan, memang fressh habis lah.krim tu rasa macam aiskrim! haha.buah kat atas tu kakna akan letak apa-apa buah yang dia ada stock je k?.



ohmai so cutteeeee!!!!(PAANNGG !!!)


CHEESE TART
cheese tart.
saiz S RM20 untuk 25 biji.
ada perisa coklat, strawberry, blueberry dan kiwi(boleh request).


perisa coklat.
kulit yang sedap dengan filling cheese berkrim dan ditambah perisa coklat, terasa lemak-lemak berkrim hingga menjilat jari! tudiaaaa..kalau hangpa tak try saja sangat lah haha.


perisa strawberry.
saya paling suka perisa ni.cheese dengan strawberry memang sedap sangat-sangat.sekali makan tak boleh stop wooo.. haha.rugi kalau uolss tak cuba.



bahagian dalamnya.filling cheese dengan strawberry.kalau perisa coklat ada cheese dengan coklat lah kat dalam tu.nampak macam filling sikit ja padahal melimpah ruah isinya haha.



so tunggu apa lagi? tak teringin ka nak rasa sendiri? sedap wehhhh.. untuk order contact kakna terus tau.no tel dia saya ada bagi kat atas tadi.boleh follow fb dengan ig.tapi depa banyak update dekat ig.



ok lah, tu ja.
terima kasih.

No comments: