makeup tutorial: bh party girl tutorial makeup ft hermo malaysia

Assalamualaikum.


kali ni saya nak share tutorial mekap yang saya buat menggunakan bh cosmetics bh party girl after hours eyeshadow pallete yang saya pernah review kat SINI.klik untuk baca dan tengok colour swatches.best eyeshadow ni sebab banyak warna yang cantik dan terang.eyeshadow ni boleh dibeli di website www.hermo.my(sila klik).


sebenarnya boleh create macam-macam jenis mekap menggunakan eyeshadow dari pallete ni termasuk lah mekap natural, tapi banyak sangat warna yang lawa sampai rambang mata.so saya buat mekap yang colourfull sikit lah tapi tetap wearable.maknanya boleh ja buat mekap ni untuk kemana-mana tanpa perlu berasa janggal dek warnanya yang colourfull hihi.selain sebagai eyeshadow, saya guna jugak untuk create eyeliner, shading, highlight dan blusher.nak guna buat kening pun boleh tau.



pilih kualiti HD tau.
ada sesetengah part yang blur sikit.kamera saya tengah repair, jadi saya pinjam kamera orang ja ni(terima kasih bagi pinjam) tak berapa reti nak adjust fokus lagi, so blur lah sikit.harap dimaafkan tau.insyaallah next tutorial saya buat guna eyeshadow pallete ni lagi tapi mekap macam lain pulak ok? product list boleh tengok dekat description box video ni(youtube), tengok dekat situ.


kat bawah ni gambar-gambar hasil tutorial mekap ni.
.
.
.







ini lah dia bh party girl after hours eyeshadow pallete yang saya guna dalam tuto ni.



lawa woooo warna dia.awak semua kena beli sorang satu ni.


kalau nak beli atau tengok maklumat bh party girl after hours eyeshadow pallete sila klik di sini



bukan setakat jenama bh cosmetics ja, dekat laman web hermo malaysia ni ada banyak lagi jenama dan produk terutama dari korea.rambang mata sebab macam-macam ada.kalau nak jamu mata dan tengok apa yang ada sila klik di sini




selamat mencuba.jangan lupa beli eyeshadow ni tau.lepas tu buat mekap macam dalam tuto saya ni.


terima kasih.
baibai.

No comments: