makeup tutorial: get ready with me on aidiladha | makeup,hijab and outfit

Assalamualaikum.


waktu raya haji itu hari(24.9.15), saya ada record waktu diri sendiri tengah bersiap-siap untuk keluaq beraya.saja la suka-suka record, maka terjadi lah video get ready with me ni.tengah record tu sempat weh buat ala-ala makeup tutorial... kiranya ada la tunjuk-tunjuk produk apa yang saya guna waktu tu.

selain mekap, saya jugak ada tunjuk cara pakai shawl dan ootd raya.. dan nak ingatkan lagi, waktu record ni memang betul-betul tengah bersiap pada hari raya.kiranya hari tu memang betul-betul hari raya adiladha.sempat wehh bersiap sambil record bhahaha.apa-apa pun jom tengok video noohhh.





awal-awal video lagi saya dah salah tulis.tunggang langgang punya ayat T_____T.pilih kualiti HD tau supaya video lebih jelas.jangan lupa tengok video sampai habis sebab dekat hujung-hujung tu saya ada tunjuk waktu saya tengah pakai shawl dan ootd sikit.list produk yang saya guna ada tulis dekat description box(bawah video ni).kena klik video ni dan masuk youtube lah baru dapat tengok list produk tu.


kat bawah ni gambar hasil mekap.gambar semua macam sama tapi sebenarnya lighting lain-lain.
.
.
.














insyaallah lepas ni saya buat video lagi dan berjumpa lagi di lain entry.
terima kasih,
baibai.


No comments: