my mac cosmetic has arrived!

Assalamualaikum.


Kebelakangan ni rajin pulak saya dok beli mekap.bukan semata-mata nak tambah koleksi mekap, tapi sebab nak upgrade mekap kepada jenama yang elok sikit.lepas tu boleh hilangkan stress dengan bershopping! ewahhhhh... sambil menyelam minum aiyaq baq hang.


terima kasih mac malaysia sebab service anda sangat cepat dan baguih.dah la letak dalam kotak lawa, iolsss ni very the peliks sikit.suka benar kalau dapat benda dalam kotak/packaging yang lawa.simple takpa asalkan mata sendiri rasa ianya lawa..haha.


beli 3 ja pun untuk tambah produk mac yang sedia ada.pelan-pelan beli.tahun depan harga mekap saya naik sikit nah sebab dah upgrade brand dan produk mekap, lepas tu teknik mekap pun upgrade jugak.sebelum ni bukan kata tak pakai brand hat elok, semua elok tapi banyak campur-campur brand.tahun depan nak tambah lagi dari segi kualiti mekap.hangpa jangan berkira tau kalau nak mekap yang berkualiti, cantik dan tahan lama.kalau berkira maka anda kena lah puas hati dengan hasil mekap setakat yang anda bayar..hehe.


p/s: sebelum anda was-was, baik saya bagitau siap-siap, ni brand mac yang ori tau.bukan ciplak punya.



kalau nak tengok hasil mekap yang saya buat kat client, boleh la klik blog mekap ni: http://fabulousiti.blogspot.com





ok, tu ja.terima kasih.
baibai.













No comments: