zoeyzauyah vlog EP 6 | INSYAALLAH

Assalamualaikum.


INSYAALLAH, ini vlog terakhir sebelum vlog ramadan dan video seterusnya.tapi tak pasti nak update yang mana satu dulu.tuto mekap raya ka atau vlog ramadan? kita tengok masa lapang tuan punya blog ni nanti hehe.


vlog kali ni banyak record guna handphone.tapi don't worry bebeh! boleh pilih kualiti HD dan nampak clear ja pun.vlog ni ada aktiviti saya sikit-sikit.pi dinner, pi jumpa doctor kat ipr dan ambil ubat di ijn, kl.lepas tu ada la sikit lagi saya letak aktiviti.



pilih HD tau.





terima kasih.

No comments: