zoeyzauyah vlog EP 9 | hari raya haji 2016

Assalamualaikum.



Sebulan lepas adalah kali terakhir saya upload video dekat youtube.terharu saya bila ada yang mesej dan komen bertanya kenapa tak ada video baru? lepas tu mendoakan saya cepat sihat.alhamdulilah terima kasih sebab anda semua baik-baik dengan saya walaupun hanya kenal di alam maya.


sebenarnya saya tak sihat sejak sebulan yang lepas.sekarang baru rasa sihat sikit, maka berderet lah video tengah tunggu turn nak edit(berdoa semoga rajin edit, miahaha).sebelum video-video lain menyusul, ada baiknya hangpa tengok vlog yang ini dulu.tapi vlog kali ni pendek saja nah sebab tak banyak yang saya record.



vlog hari raya haji baru-baru ni.



pilih HD tau.jangan lupa subscribe youtube saya, http://www.youtube.com/zoeyzauyah




terima kasih.

No comments: