Chriszen date makeup tutorial

Assalamualaikum.


Kini saya kembali dengan tuto mekap bersama Chriszen.
ini antara jenama kegemaran sebab mampu milik tapi produknya sangat berkualiti dan pilihan warna pun cantik.


nahhh..! tuto mekap untuk dating, phewwiittt! kahkah.dating tak semestinya dengan boyfrend, dating dengan kawan-kawan, dengan suami, dengan family, itu pun boleh dating dan bersiap lawa-lawa.tapi hey! kena paham pasangan dating kita selalunya tak kuasa nak habiskan masa untuk tunggu kita mekap secara over dan memakan masa yang lama, jadi ada baiknya kalau kita mekap secepat yang mungkin dengan teknik yang simple dan mudah dibuat, tapi tetap nampak sweet.itu lah mekap yang saya tunjuk kali ni.saya suka tunjuk mekap yang simple-simple je, so anda senang nak cuba buat sendiri.



selamat menonton dan jangan lupa pilih HD.


kat bawah ni gambar hasil mekap kali ni.
.
.
.










kat bawah ni gambar guna cahaya semulajadi
.
.
.




kat bawah gambar bersama produk Chriszen yang saya guna dalam Chriszen date makeup tutorial termasuk produk terbaru mereka, Chriszen puffy blush.kena cuba sendiri baru tahu betapa cantik dan tahan lama hasil mekap menggunakan produk Chriszen.
.
.
.

Chriszen:-
website: http://www.chriszen.com
fb: https://www.facebook.com/chriszenoffi...
ig: https://www.instagram.com/chriszen_of...



jangan lupa cuba mekap ni tapi sebelum tu beli la dulu produk Criszen 💖


terima kasih.

No comments: