zoeyzauyah vlog EP 13 | Batu Seremban



Assalamualaikum.


Sejak dah jadi orang yang busy tidur nih, saya dah takde masa nak keluar buat apa-apa aktiviti apatah lagi untuk berfoya-foya dan merakam vlog.jadi bila balik kampung dan TERbuat aktiviti yang dah laaamaaaaaa sangat saya tinggalkan dek ketuaan yang semakin mengejar( kahkah 😂 ), apa lagik, capai kamera handphone je pun  terus jadi vlog-sumpah-tak-bosan-ini tapi bosan sikit je.


sorry la gambar cari makan😒


pilih HD.bukan pasal batu seremban ja, ada la benda lain jugak.
jangan lupa subcribe channel youtube saya.


IG BARU!!!
saya dah buat ig baru.yang ni public ya.sila ramai-ramai follow zoeyzauyahofficial tapi harap bertahan dengan selfie syok sendiri saya.jangan cakap i tak warning.. miahaha😂


bye 😊

No comments: