zoeyzauyah vlog EP 18 | Facial, Birthday, Lip Color, Spicy Korean Ramen.

Assalamualaikum.



dua orang budak tengah buat facial.auntie pun nak gelar budak jugeekkkk kahkah.sebelah saya ni anak saudara saya, nurul dari perlis.tengah tunggu result spm, so dia balik bercuti kat kampung dan buat special appearance kat vlog auntie haha.dalam vlog kali ni ada aktiviti saya buat simple facial dengan nurul, sambut birthday(thanks kepada anda yang wish dan doakan perkara baik-baik untuk saya hari tu), dapat lip color untuk review dan cuba spicy korean ramen dengan nurul.


pilih HD dan jangan lupa subscribe channel youtube saya, zoeyzauyah.

hangpa doakan saya ada rezeki beli kamera yang sesuai untuk vlogging tau.kalau perasan kualiti vlog saya berbeza.sat ok, sat tak, sebab saya tukar-tukar kamera.yang ada ni  tak sesuai untuk buat vlog.. sobsss... T________T



terima kasih.



No comments: