Zoeyzauyah Vlog EP 19 | Baking With Kakna

Assalamualaikum.


Membaking antara aktiviti yang paling kerap dilakukan kat rumah ni.Tapi tersilap la kalau hangpa ingat saya yang dok baking.Baking mekap haku tau lah kihkihkih(tergelak kecil, bajet lawak).


Kalau bab baking ni semua kakna la yang dok buat sebab dia kan ambil tempahan buat kek dan brownies.Untuk sesiapa kat area kulim boleh la order dan cuba rasa brownies beliau.


Dek kerana balik-balik asyik nampak dia baking ja, so pada suatu hari, saya rasa macam nak menyibuk sikit buat vlog.Maka terhasil lah vlog yang satu ini.



Jangan salah faham, ini bukan vlog resepi, jadi tak ada resepi lengkap dan tak tunjuk step by step yang sebenarnya.Hentam kromo ja weh dah namanya vlog zoeyzauyah kaaannnn ihiks.


Pilih HD dan subscribe channel saya untuk latest video, terima kasih.




Insyaallah jumpa di lain entry dan video.
Terima kasih.