zoeyzauyah vlog EP 21 | face mask, makeup, new glasses, going out.

Assalamualaikum.


Tajuk selalu nak omputih je padahal bila bercakap menggunakan bahasa ibunda kedah jelapang padi
weewiitt baq hang.Nak pesan, tolong tonton pada waktu malam kalau tak nak meringkuk kelaparan bila tonton di siang hari sebab kat dalam nih ada edisi makan dan minum.video dirakam sebelum puasa, sila jangan fitnah saya (pantun dua kerat).


Minggu ni minggu yang busy saya mungkin update 3 vlog dan juga entry-entry blog.Ceh busy seakan-akan membanting tulang, ko pehal? haha tak lawak T_______T.Sila beri sokongan, saya nak habiskan stok vlog dan entry lepas tu nak pungpang pungpang update pasal ramadan dan raya.
I kan tetiap tahun bersemangat 😅


Sila pilih HD dan subscribe ke chanel youtube saya.




Terima kasih.