Korean Inspired Makeup

Assalamualaikum.


Hari tu saya ada tengok jurusolek snsd kongsi tips mekap, so saya cuba dan share dengan anda pulak dengan tuto dalam video ni.Takde lah sama, i takde rupa korea, selama ni korea dalam mimpi je LOL.Produk dan warna pun saya hanya guna yang mana ada ja.


Pilih HD.Product list ada dekat description box video ni.
Jangan lupa subscribe ke channel youtube saya untuk video-video terbaru.


Kat bawah ni gambar hasil mekap guna cahaya semulajadi.
penat i selfie depan tingkap 2,3 ratus keping miahaha.
.
.




Yang bawah ni pulak gambar guna studio lighting.
.
.





Selamat mencuba dan terima kasih kerana menonton.


Babai.