Natural Brown Makeup Tutorial



Assalamualaikum.
Sebab mekap natural menggunakan warna-warna bumi selalu menjadi pilihan, jadi nah saya tunjukkan satu lagi mekap yang menggunakan warna yang natural dan teknik yang simple.Sesiapa pun boleh cuba.Selamat menonton dan selamat mencuba😉.


Pilih HD dan jangan lupa subscribe ke youtube channel zoeyzauyah untuk video-video terbaru.


Di bawah ni gambar-gambar menggunakan studio lighting.
.
.
.




Yang ni gambar menggunakan natural lighting.
.
.
.




Close-up mekap.
.
.
.



Terima kasih.

zoeyzauyah vlog EP 41 | No Mirror Makeup Challenge



Assalamualaikum.
Masih dengan aktiviti musim cuti sekolah hari tu.Kali ni saya dan anak-anak saudara buat no mirror makeup challenge.Tengok sampai habis sebab edisi kelakar tak menentu sepanjang video ni hehe.
Selamat menonton.


Pilih HD dan jangan lupa subscribe ke youtube channel saya untuk video2 terbaru.


Terima kasih.

zoeyzauyah vlog EP 40 | Bean Boozled Challenge


Assalamualaikum.
Sebab hari tu cuti sekolah jadi anak-anak saudara yang kebosanan ajak auntie buat video Bean Boozled Challenge.Nahhh, lebih dari 20 minit panjangnya video, harap tak bosan 😅.


Pilih HD dan subscribe ke youtube.com/zoeyzauyah untuk video terbaru.


Terima kasih.