zoeyzauyah vlog EP 46 | Kena Cucuk !


Assalamualaikum.
Kat dalam vlog ni saya ada tunjuk cara fixed mekap yang pecah, samyang challenge di antara ain dan aina(anak saudara saya) dan saya kena cucuk? jeng jeng ! Selamat menonton.


Pilih HD dan jangan lupa like dan subscribe ke youtube channel saya.




Terima kasih.

Rock Makeup Tutorial


Assalamualaikum.
kali ni saja nak buat tuto mekap ala-ala rock.Kalau ikutkan saya, keluar jalan-jalan pun saya boleh pakai mekap macam ni, confident katako... tapi kalau anda rasa mekap ni over, boleh ja buat waktu tertentu saja contohnya waktu dinner bertemakan rock ke? atau photoshoot dll.Yang penting saya tunjuk teknik yang simple saja, so semua orang boleh cuba.
Selamat menonton.


Pilih HD dan jangan lupa like dan subscribe ke youtube channel saya.
Product list ada kat description box video ni.


Gambar kat bawah ni guna studio lighting.
Pakai tudung, baju dan warna mekap yang gelap, terus muka i nampak putih melepak wakaka😜.





Kat bawah ni pulak gambar guna natural lighting.







Terima kasih.

zoeyzauyah vlog EP 45 | Sheet Mask & Beauty Haul


Assalamualaikum.
Dalam vlog kali ni saya ada kongsi pasal sheet mask dan produk-produk yang saya beli.
Selamat menonton.


Pilih HD dan jangan lupa subscribe ke youtube channel zoeyzauyah.




Terima kasih.

zoeyzauyah vlog EP 44 | The Big Three!


Assalamualaikum.
Ini ialah vlog sempena birthday saya hari tu.Selamat menonton 😘.


Pilih HD dan jangan lupa sunsbcribe ke youtube channel saya untuk video terbaru.



Terima kasih.