Nude Makeup Tutorial


Assalamualaikum.
Sebelum menyambut puasa, mai lah kita tengok nude makeup tutorial dulu, nanti masuk bulan puasa nak tengok mekap untuk raya pulak kan? ewah... puasa pun belum kau dah sibuk-sibuk bab mekap raya..ekeke.Mekap nude ni menggunakan warna-warna yang sedikit pucat dan kali ni saya buat ala-ala tan skin.Selamat menonton.


Pilih HD.
Jangan lupa like, share dan subscribe.
Senarai produk yang saya guna ada di description box video ni.


gambar guna studio lighting.


Gambar guna natural lighting.



Tak sabar nak update blog bulan ramadan nanti.Rindu weh nak tulis blog.


Terima kasih.
Bye!