zoeyzauyah vlog EP 52 | Raya 2018/Eid 2018


Assalamualaikum.
Selamat menyambut hari raya aidilfitri 2018, maaf zahir dan batin.Ini vlog raya hari tu, Insyaallah nanti saya akan update kat blog ni cerita raya dengan lebih detail lagi berbanding di vlog.Stay tuned dan selamat menonton.


Pilih HD dan jangan lupa subscribe ke youtube channel saya untuk video terbaru.
Selamat hari raya semua.



Terima kasih.

zoeyzauyah vlog EP 51 | Last Week Of Ramadan 2018 & Eid Preparation.


Assalamualaikum.
Selamat hari raya semua! Dah lepas raya baru nak update vlog minggu terakhir ramadan sebab nak record sampai hari terakhir puasa.Insyaallah nanti saya update vlog hari raya pulak.Selamat menonton.


Pilih HD dan jangan lupa like dan subscribe ke youtube channel saya.




Terima kasih.

Tutorial Mekap Raya 2018 (Natural) | Eid Makeup Tutorial (Natural)


Assalamualaikum.
Untuk tutorial mekap raya 2018 yang kedua ni, saya tunjuk mekap menggunakan warna soft dan natural.Sesuai untuk semua warna baju dan acara.Selamat menonton dan selamat mencuba๐Ÿ˜Š.


Pilih HD dan jangan lupa like, share dan subscribe ke youtube channel saya untuk video terbaru.


Gambar hasil mekap menggunakan studio lighting.




Gambar hasil mekap yang ini menggunakan natural lighting.




Selamat hari raya dan terima kasih.

zoeyzauyah vlog EP 50 | Third Week Of Ramadan 2018

Assalamualaikum.
Walaupun pelik saya publish vlog hari sabtu,
tapi enjoy je lah ok? ๐Ÿ˜œ
Selamat menonton.


Pilih HD.
Jangan lupa like dan subscribe.




Terima kasih.

Tutorial Mekap Raya 2018 | Eid Makeup Tutorial

Assalamualaikum.
Kembali lagi dengan mekap raya yeaaa..! Tahun lepas tak sempat buat tuto mekap untuk raya, jadi tahun ni saya buat awal sebelum puasa hari tu lagi hehe.Macam biasa lah, ini sekadar idea mekap yang anda boleh buat untuk hari raya.Warna sesuai untuk semua acara dan warna pakaian, dan yang penting teknik yang saya tunjuk memang simple supaya senang dan cepat untuk sesiapa yang nak cuba.Selamat berpuasa dan selamat menonton ๐Ÿ˜Š.


Pilih HD dan jangan lupa like, share dan subscribe.


Hasil mekap dan gambar menggunakan studio lighting.




Hasil mekap dan gambar menggunakan natural lighting.





Terima kasih.