Tutorial Mekap Raya 2018 | Eid Makeup Tutorial

Assalamualaikum.
Kembali lagi dengan mekap raya yeaaa..! Tahun lepas tak sempat buat tuto mekap untuk raya, jadi tahun ni saya buat awal sebelum puasa hari tu lagi hehe.Macam biasa lah, ini sekadar idea mekap yang anda boleh buat untuk hari raya.Warna sesuai untuk semua acara dan warna pakaian, dan yang penting teknik yang saya tunjuk memang simple supaya senang dan cepat untuk sesiapa yang nak cuba.Selamat berpuasa dan selamat menonton 😊.


Pilih HD dan jangan lupa like, share dan subscribe.


Hasil mekap dan gambar menggunakan studio lighting.




Hasil mekap dan gambar menggunakan natural lighting.





Terima kasih.