Bronze Brown Makeup Tutorial


Assalamualaikum.
Sebenarnya saya tak berapa puas hati dengan mekap kali ni sebab tersilap buat di bahagian bawah mata.Bukan rasa tak lawa la, tapi rasa tak puas hati dan rasa tak kemas haha... tapi ramai yang voted di instagram supaya saya upload, jadi ini lah dia tuto mekap terbaru dari saya.Tak apa, Insyaallah next time saya akan buat mekap yang lebih elok ok?


Pilih HD dan please like, share dan subscribe sebagai sokongan kepada saya... cewah sokongan kata kau! sokongan lah kan baru ada semangat nak buat tuto mekap lagi hehe.Senarai produk yang digunakan ada di description box video ni.


Gambar mekap menggunakan studio lighting.


Gambar mekap menggunakan natural lighting.



Follow saya di instagram @zoeyzauyahofficial.


Terima kasih.

zoeyzauyah vlog EP 57 | Aidiladha 2018 & Get Ready With Me.


Assalamualaikum.
Ini vlog hari raya aidiladha hari tu.Selamat menonton 😉.


Pilih HD dan jangan lupa like dan subscribe ke youtube channel saya.




Follow ig saya zoeyzauyahofficial.


Terima kasih.